Kerkkoor Con Amore Kerkkoor Con Amore
Eind februari hielden we na een korte repetitie onze jaarlijkse vergadering, goed geleid door Peeke Boelhouwer, voor deze gelegenheid voorzitter.
We zijn blij dat Sjoukje Rumph het bestuur komt versterken nu Marry Emmink na 8 jaar haar goede penningmeesters werk mag overdragen. Behalve ons zingen zoals gebruikelijk in diensten op Blijdenstein, in het Vonder en soms de Schiphorst, zullen we in het nieuwe seizoen met de kerkkoren van Ruinen en Havelte als één koor meewerken aan een dienst op ieders dorp. We verheugen ons op het samen zingen in dit ‘combinatiekoor’.

Bijzonder feestelijk werd de jaarvergadering doordat er drie jubilarissen bleken te zijn (zie Kerkkoor Con Amore zet jubilarissen in het zonnetje)

Erg verdrietig is het dat Aaldert Pruntel is overleden. Hij zong tot voor enige tijd nog als bas in ons koor. Muziek was een belangrijk deel van zijn leven. Wij missen Aaldert’s aanwijzingen en humor. In de afscheidsdienst zong Con Amore liederen die door hem Gea waren uitgezocht.

Ds. A. van Setten-Ruhrwiem
datum en tijdstip 19-07-2020 om 10.00 uur