Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente te Ruinerwold
 
 
contactadressen contactadressen
lees meer »
 
contact met de kerk bij vreugde en verdriet contact met de kerk bij vreugde en verdriet

Onze kerkenraad stelt een bericht erg op prijs wanneer u als betrokkene bij onze kerk gaat verhuizen. Hetzelfde geldt bij huwelijk en geboorte of wanneer er sprake is van verdriet of een verlies. Onze kerk toont graag haar betrokkenheid en meeleven.

lees meer »
 
Ledenadministratie Ledenadministratie

De Kerk kent belijdende leden, doopleden en mensen die zich verbonden voelen met onze gemeente en zich hebben laten inschrijven. De gegevens zoals naam, adres en geboortedatum zijn opgenomen in de Leden Registratie Protestantse Kerk (LRP). 

Aan deze LRP zijn de vaste vrijwillige bijdrage (actie Kerkbalans) en de Eindejaarscollecte gekoppeld. Hiermee wordt de instandhouding van onze kerk financieel mogelijk gemaakt. 

Wij verwelkomen u graag binnen onze gemeente. Wanneer u zich wilt aanmelden of wilt laten overschrijven vanuit een andere gemeente dan kunt u contact opnemen met onze predikant of een van de kerkenraadsleden.
Dit geldt eveneens voor wanneer u uw kind wilt laten inschrijven. Ook als u uw kind niet laat dopen, kan uw kind ingeschreven worden bij de kerk.

Het aanmelden kan ook met dit formulier dat u invult en stuurt naar de scriba. Inscannen en per e-mail kan natuurlijk ook. Er wordt daarna zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Overschrijven of uitschrijven
Bent u lid van de Hervormde Gemeente te Ruinerwold en wenst u zich over te laten schrijven of te laten uitschrijven, dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze predikant of een van de ouderlingen.

Geboorte-doop-trouw-rouw
voor informatie zie hier.

Meer over de ledenadministratie

lees meer »
 
Onze kerk ook voor u Onze kerk ook voor uOnze kerk heeft een fantastische akoestiek. Wanneer u een concert wilt organiseren, kunt u overwegen om dit in onze kerk te houden.
 

 

Ook voor uw huwelijk is het een prachtige locatie.
 

 

 

 

Voor de mogelijkheden van een uitvaartplechtigheid:

lees meer »
 
Disclaimer Disclaimer

De in deze website opgenomen adresgegevens zijn uitsluitend bestemd voor leden en betrokkenen van de Hervormde Gemeente te Ruinerwold en degenen die geïnteresseerd zijn in onze kerk(organisatie).
Het opnemen van deze gegevens in een bestand van welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de kerkenraad.

Een foto kan privacy problemen veroorzaken. Wanneer iemand kenbaar maakt niet duidelijk in beeld te willen zijn, dan wordt de bewuste foto van de site gehaald. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Wij doen ons best om de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Ook dan zouden we graag hierover worden geinformeerd opdat we de juiste informatie kunnen geven.

 
 
 
 

Repetitie Con Amore
datum en tijdstip 12-12-2018 om 19:30 uur

meer details

Mantra zingen: Licht in de duisternis
datum en tijdstip 13-12-2018 om 20.00 uur
meer details

 
Adres
Blijdenstein 3
7961 LH Ruinerwold
 
Kerkdiensten

Wij ontmoeten u graag in onze
dienst op de zondagmorgen;
aanvang: 10:00 uur.

Voor informatie over kerkdiensten in het algemeen.

Voor concrete informatie over de kerkdienst 

voor vervoer of oppas 

 

 
uit de pastorie

preek en
overweging

 
Contact met de kerk.

Bij vreugde en verdriet en
ledenadministratie


 
wacht u op bezoek?
 voor info
 
kaarsje aansteken

dit kunt u doen op zondag 
 
kerk(gebouw) ook voor u!
Geschikt voor bijzondere gelegenheden.
 
 
Twaalf Apostelenboom

in beeld en gedicht 
zie hier.
 
 
ANBI

Voor de ANBI gegevens
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.