Startzondag 17 september 2017

deze foto werd nauwkeurig bestudeerd. Deze foto is gemaakt in de periode van ds. Huysman (3e rij, 2e van links) 1955 - 1964. Het gaat om een kerstspel "oma's Bijbel". Oma was mevrouw Veld (3e rij 1e rechts) en de kleindochter Margriet Jans (voorste rij, 1e rechts).

Maar wie staan er nog meer op. We zien bij de leiding o.a. Roelie Nijland - Remmelts en Ali Zwikker - Schiphorst. Beiden vertelden in de dienst over hoe het was in die tijd.
Grietje Luten - Reinds (ook oud leidster) en Dinie de Jonge - Zegeren (oud leerling) en Ali Zwikker - Schiphorst

Roelie Nijstad - Remmelts, Hendrik Luning en Albert Jalvingh (oud leerlingen)
vertellen hun ervaringen.
Zondagsschool ook op het Oosteinde, in de school. met Kerst werd een bus gehuurd en samen werd op Blijdenstein het Kerstfeest gevierd.

Aan de hand van een flanelbord (is een met flanel (geruwd textiel) bespannen bord, dat aan de achterzijde met flanel beplakte plaatjes vasthoudt) werd in de Zondagsschool de Bijbelverhalen verteld. Er was nog een verhaal intact; het verhaal van de jongeling te Nain (Lucas 7: 11-17) en dat werd door ds. Kloosterziel verteld met hulp van 2 pupillen van de Zondagsschool.

In de pauze was het tijd voor koffie, thee en limonade en praten over de historie.

Wie waren er allemaal als leiding actief. Er hangt een lijst en die kan worden aangevuld.

Con Amore droeg natuurlijk weer bij aan deze speciale dienst.

met haar vaste pianist Tieme Slomp

De meeste foto's komen van Facebook, gemaakt door Zwaantje ten Have.
Tot slot werd de traditionele groepsfoto gemaakt. Zie hier.

Zondagsschool
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur

kerkdienst met ds. A. van Setten – Ruhrwiem, Ruinerwold.
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10:00 uur