Kerk in Actie

Voor 2017 en 2018  heeft de werkgroep Kerk in Actie zich voor twee jaar verbonden, met een jaarlijks bedrag van € 1000, aan het project duurzame landbouw in Noord Kameroen.
Grote delen van Afrika hebben te lijden onder droogte. In Kameroen is de situatie nog redelijk goed, maar de boeren daar hebben onze steun wel nodig.

Voor meer informatie.

Doelstelling werkgroep Kerk in Actie (van de Gereformeerde kerk te Berghuizen, de Kapelgemeente en de Hervormde gemeente te Ruinerwold): In de gemeente aandacht vestigen op de noden van de wereld en waar mogelijk bijdragen te leveren aan de verlichting van die noden. De werkgroep geeft voorlichting aan de gemeente o.a. via “Kerkespraak”, de lectuurtafel in de kerk en publicaties over projecten. Het geld dat nodig is voor gekozen projecten wordt bij elkaar gebracht door extra collectes na de eredienst, sponsoracties en andere activiteiten.

datum en tijdstip 26-11-2017 om 10:00 uur

Repetitie Con Amore