Zondagsschool Zondagsschool
De jongeren (uit Ruinerwold en andere plaatsen) zijn al weken druk aan het oefenen voor de kerstmusical. Er wordt, samen met Anko, een decor gemaakt en over de kleren en de andere benodigdheden is ook al goed nagedacht.

Op zondag 22 december, vierde advent, wordt alles klaargezet en is de generale repetitie.
Iedereen is van harte uitgenodigd om die zondag om half 11 in de kerk te zijn. Er wordt eerst aandacht besteed aan het adventsproject en we rekenen op bezoek van Micha.
Daarna kan er even een kopje koffie gehaald worden en dan begint de musical “Operatie Kerstpost’.

Dinsdag 24 december is de kerstviering voor jong en ouder met de musical. Het begint om 19.00 uur.
We hopen dat er veel bezoekers zullen komen.

Na de kerstvakantie willen we op zondag 2 februari graag alle speelsters en spelers en andere medewerkers weer ontmoeten om de foto’s te bekijken en na te praten en samen te bedenken hoe we verder gaan.

Tetsje

Ds. A. Metselaar, Hoogeveen