bijzondere activiteiten

Zomerfeest Ruinerwold op zaterdag 8 september 2012. Ook onze kerk manifesteerde zich in de optocht.  Een kar die voortgetrokken werd door onze dominee en de vrijwilligers met de tekst "Wie trekt de kar?" had tot doel de mensen te motiveren om mee te helpen met het trekken van de kar, die symbool staat voor al het goede werk dat door onze kerk wordt gedaan.

Kerstrondje 2011Op 12 prachtige locaties werden de deuren geopend, uiteraard geheel in kerstsfeer en met tal van demonstraties en activiteiten. Ook onze kerk doet mee aan het kerstrondje van Ruinerwold. In de in kerstsfeer gebrachte kerk was een doorlopende diashow van prachtige beelden uit de natuur in de omgeving van Ruinerwold en van eerdere kerstrondjes. Er was gelegenheid om een kast vol bijbels te bekijken en er was een expositie van prachtige (kerst)quilts.Er werden kaarten en sokken verkocht en als afsluiting weer de Sing-in. Dit jaar met medewerking van de Spotlights.

Ds. B. Metselaar, Beilen
datum en tijdstip 25-08-2019 om 10.00 uur