Kerstrondje 2016

Tijdens het kerstrondje waren in onze sfeervolle Bartholomeüskerk portretten te zien van het Schildersgenootschap ‘de Streek’ uit Hoogeveen en van Ivo Winnubst uit Elim. Een aantal schilders was op verschillende manieren bezig met modeltekenen. Hiervoor stond Leon Driessen model. Helaas kon Leon door ziekte niet zelf aanwezig zijn, maar de resultaten mogen er zijn.
Bezoekers konden, tegen een kleine vergoeding, hun silhouet laten maken en dit zelf verder uitwerken. Hiervan maakten veel kinderen gebruik.
En er waren mooie uitwerkingen te bewonderen.
Er was weer informatie over een project in Gambia van de familie Hulst en mevrouow Roelofs verkocht weer mooie kaarsen.
Ook Unicef was aanwezig en natuurlijk was er koffie.met een kniepertie, gebakken door leden van Con Amore.
voor een fotoimpressie.
In de derde adventsviering op zondagmorgen was het koor Vrouwen van Nu aanwezig. De afsluiting van het Kerstrondje was zoals alle jaren weer de Sing-in om 17:00 uur in onze kerk waaraan met veel enthousiasme door het Uffelter Mannenkoor o.l.v. Bert Koster werd meegewerkt.

Ds. A. van Setten-Ruhrwiem
datum en tijdstip 19-07-2020 om 10.00 uur