Inloopochtend Buurtkamer Buddingehof

Iedere maandag van 09.30 – 11.30 uur houdt Buurtkamer Buddingehof in het multifunctioneel centrum Buddingehof een inloopochtend. De Buurtkamer is een initiatief van Gemeente De Wolden, Dorpshuis Buddingehof en De Stouwe. De Buurtkamer biedt in de Buddingehof ruimte voor een zinvolle dagbesteding aan ouderen die de behoefte hebben aan gezelligheid.
De Buurtkamer Buddingehof is een paar maanden open (op maandag, dinsdag en donderdag). Verschillende mensen hebben inmiddels de weg naar de Buurtkamer gevonden.
Hermina Hoekstra, welzijnscoördinator bij De Stouwe, begeleidt samen met haar collega’s en vrijwilligers de activiteiten. Meestal starten we met een kopje koffie, vervolgens spelen we een spel, lezen we de krant of zitten we gewoon gezellig met elkaar te praten. Zo kunnen we mensen die zich thuis eenzaam voelen of die moeite hebben met het invullen van hun dag, gezelligheid en structuur bieden.
Mensen die geïnteresseerd zijn in de buurtkamer worden vooraf bezocht door Karin Meijerink, coördinerend wijkverpleegkundige. Zij inventariseert de wensen/behoeften van de cliënt. Karin werkt nauw samen met huisarts Weinans, Buurtzorg Ruinerwold, Icare, Fysiotherapie Ruinerwold en Welzijn De Wolden.
Wanneer u twijfelt of de Buurtkamer iets voor u of voor uw vader of moeder is, dan kunt u tijdens de inloopochtend op maandag vrijblijvend een kijkje komen nemen.
Of u neemt contact op met Karin Meijerink. Zij is bereikbaar op 06 578722 62 en via e-mail.

Ds. B. Metselaar, Beilen
datum en tijdstip 25-08-2019 om 10.00 uur