Gezellige middag voor ouderen 80+ Gezellige middag voor ouderen 80+

Op donderdag 19 januari werd ons een gezellige middag aangeboden door de Diaconie.
Met zo'n 70 personen was de zaal goed gevuld. Gerline Kuiers, medewerker welzijn van de Noorderboog, heette ons allen welkom. We genoten van een kopje thee of koffie met wat lekkers erbij. Willem Fledderus en partner traden op met eigen begeleiding. Ze zongen liedjes van toen en nu, Amerikaans, Engels en Nederlands. Zelfs Dorus met zijn 2 motten in zijn oude jas was aanwezig en het Gronings - en Drents volkslied. Met veel humor werden de liedjes aan elkaar gepraat door Willem. In de pauze werd ons een hapje en een drankje aangeboden. Voor zover ik gehoord heb, hebben de aanwezigen erg genoten en waren ze zeer tevreden. Ik denk dat ik namens alle aanwezigen kan zeggen: ”Hartelijk dank voor deze middag en zeker niet vergeten dank aan de vrijwilligers voor de goede zorg. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.”

A. Figeland – Oosterveen.

kerkdienst met ds. R. Kloosterziel,
datum en tijdstip 18-11-2018 om 10:00 uur