Con Amore Con Amore

Als u dit leest heeft ons koor het 95-jarig bestaan al gevierd. Er stonden negen liederen op het programma met gelukkig wel diverse vertrouwde nummers want zo’n uitvoering vraagt nogal wat van onze dirigente Trijnie de Boer, Tieme Slomp op de piano en natuurlijk alle leden.
Op 26 januari werkten we mee aan de dienst op Blijdenstein maar eerder nog op 17 januari zongen we in het crematorium van Meppel bij het afscheid van Anneke Spring in ’t Veld die heel plotseling overleed. Anneke zong al acht jaar bij ons koor. Ze was altijd van de partij, de alt partij, opgeruimd en met goede zin. Vaak was ze als één van de eersten aanwezig om – voor de koffiepauze – alvast het een en ander klaar te zetten. We zongen voor haar ‘Veni Jesu’ en ‘Laudate omnes gentes’.

Februari/maart betekent voor het bestuur: jaarvergadering. We proberen op één repetitie avond te vergaderen en ook te zingen. Want zoals bij elk koor geldt ook voor ons dat we veel liever zingen dan vergaderen!

Namens het bestuur van Con Amore,
Hendrik Luning