Con Amore Con Amore
Op 15 november hebben we afscheid moeten nemen van Zwaantje Benak. Ze was vele jaren een zeer gewaardeerd lid van ons kerkkoor.
Ze zong bij de alten, maar als de bassen in ondertal waren zong ze met hen mee, evenals Alie. In de afscheidsdienst brachten we enkele van haar lievelingsliederen ten gehore: “Veni Jesu, amor me”, “Laudate omnis gentis, Laudate Dominum” en “U zij de glorie, opgestane Heer”.

Op 24 november zongen we tijdens de dienst van de laatste zondag van het kerkelijk jaar: “Wij zoeken hier uw aangezicht”, “Die chaos schiep tot mensenland”, “Niemand leeft voor zichzelf” en “Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur”.
De komende tijd hopen we te zingen op: zaterdag 21 december: in ’t Vonder, woensdag 25 december, eerste kerstdag: Blijdenstein, zondag 26 januari: Blijdenstein, zondagmiddag 23 februari: jubileumconcert Con Amore; Blijdenstein.
Het kerkkoor bestaat volgend jaar 95 jaar.
Een aantal koren, die onder leiding van Trijnie staan, zal optreden: de vrouwenkoren uit Uffelte, Ruinen en Ruinerwold, het mannenkoor De Brincksanghers uit Havelte en, uiteraard, ons gemengd koor “Con Amore”. Harry Bosma zal het orgel bespelen. Het belooft een mooie middag te worden.
U wordt van harte uitgenodigd aanwezig te zijn.

Namens het bestuur van Con Amore,
Con Amore wenst u