Mededeling van College van Kerkrentmeesters Mededeling van College van Kerkrentmeesters
              2019 – “Geef voor je kerk”

Bij de actie Kerkbalans 2019 is door ruim 170 leden voor het eerst gebruik gemaakt van de mogelijkheid de jaarlijkse toezegging digitaal te doen. Omdat de opgave van de mailadressen niet digitaal is gedaan, is het goed mogelijk dat bij de invoer ervan fouten zijn gemaakt. Inmiddels is een aantal hiervan hersteld. Indien u wel uw e-mailadres hebt opgegeven maar geen verzoek tot digitale toezegging hebt ontvangen, dan kunt u dat laten weten op boekhoudingblijdenstein@gmail.com. U ontvangt dan een mail waarmee u alsnog kunt toezeggen. Dit mailadres kunt u ook gebruiken om aan te geven dat u in de toekomst digitaal wilt toezeggen en betalen.
De toezeggingsformulieren en de ontvangsten zonder deze formulieren geven een opbrengst aan van € 55.387,00.
Graag willen wij u allen hartelijk bedanken voor de gedane toezeggingen en voor de bedragen, die al zijn overgemaakt!
Gemeenteleden, die hebben vergeten een bijdrage te doen voor de kerk worden vriendelijk verzocht om deze over te maken op rekeningnummer:
NL02INGB0000817694 van de Herv. Gemeente Ruinerwold met vermelding Kerkbalans 2019.
Ouderlingen (ook vrijwilligers) en de vele kerkbalanslopers nogmaals veel dank voor jullie inzet.

Ds. A. van Setten-Ruhrwiem
datum en tijdstip 19-07-2020 om 10.00 uur