De heer Albert Eggen

foto 2013
De heer Albert Eggen

Zondagmorgen 13 januari 2013 zong Con Amore in de kerkdienst in het verpleeghuis De Schiphorst in Meppel ter gelegenheid van de 100e verjaardag.
Het koor onder leiding van Trijnie de Boer met aan de piano Tieme Slomp trad tijdens de dienst drie keer op met achtereenvolgens de liederen Kyrie zum Weihnachten van Martin Zonnenberg, Veni Jesu van M. Cherubini; Heer ik kom tot U, Santo van Tore W. Aas, Onze Vader van Loek v.d. Leeden en Herr deine Gute reicht so weit van A.E. Grell.
Na de kerkdienst zongen we uit volle borst het “Lang zal hij leve” afgesloten met een driewerf hoera. De heer Eggen stond voor het koor te midden van zijn zussen, zwager en neven en nichten.
Mevrouw Anneke van der Vaart, voorzitter, overhandigde een presentje vergezeld van de hartelijke felicitaties.

datum en tijdstip 24-09-2017 om 10:00 uur

kerkdienst met ds. J. Woltinge, Zwolle.
datum en tijdstip 01-10-2017 om 10:00 uur