Vakanties met aandacht

voor vakantiegangers en vrijwilligers
Vakanties met aandacht

Hetvakantiebureau.nl organiseert diaconale vakanties. Zo zijn er vakanties voor senioren, voor mensen die in het dagelijks leven extra zorg of aandacht nodig hebben, voor mantelzorgers met een thuiswonende partner met dementie en voor eenoudergezinnen.

Tijdens de ‘Vakanties met aandacht’ staan ervaren en enthousiaste vrijwilligers dag en nacht klaar om de vakantiegasten een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. Zij helpen bij de activiteiten, (persoonlijke) verzorging en bieden een luisterend oor.

Zonder de inzet van deze vrijwilligers kan “hetvakantiebureau.nl” geen vakanties organiseren. Daarom worden er mensen gezocht die met hun talent, deskundigheid, enthousiasme en inzet willen helpen. Vooral verpleegkundigen en mensen met een zorgachtergrond zijn welkom, maar ook creatieve mensen met organisatietalent, studenten en mensen die graag wat voor anderen willen betekenen, worden van harte uitgenodigd te reageren.

Wanneer u geïnteresseerd bent om op vakantie te gaan of om mensen van een welverdiende vakantie te laten genieten, dan kunt u www.hetvakantiebureau.nl raadplegen of tel. (0318) 48 66 10 of per e-mail  contact opnemen.

Zondagsschool
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur

kerkdienst met ds. A. van Setten – Ruhrwiem, Ruinerwold.
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10:00 uur