Opnieuw zingen voor een 100 jarige. de heer J Schoemaker

De heer Jan Schoemaker, in Ruinerwold beter bekend als meester Schoemaker, was jarenlang, meer dan 40 jaar, samen met zijn vrouw Jo Schoemaker – de Groot lid van Con Amore.

Het lukte Trijnie de Boer om met een, door vooral de vakantieperiode, kleiner koor een paar mooie liederen te laten horen: “Like a green tree”, “Laudate Omnes Gentes” en “God zij met u tot ons wederziens”. Tussen de liederen door memoreerde Trijnie de tijd waarin de Schoemakers actief waren.
Ze besloten in 1959, toen ze in Ruinerwold kwamen, samen lid van ons koor te worden om in hun drukke leven 1 avond per week iets samen te gaan doen. In 1999 kreeg het echtpaar tgv het 40 jaar lid zijn een zilveren muzieksleutel opgespeld.

De heren Middelveldt en Eggen waren toen 60 jaar lid en kregen een thermometer die ze aan de Schoemakers lieten zien.
Maar liefst 3 periodes was de heer Schoemaker actief als bestuurslid. Van 1960 – 1965; 1979 – 1982  en van 1991 – 1996, deze laatste periode als voorzitter.

Na het optreden was er tijd voor de felicitaties.

Roelie Kleene feliciteert. Zij zat samen in 1995 - 1996 met de heer Schoemaker in het bestuur.
Trijnie de Boer, niet alleen onze dirigente, maar ook oud leerlinge toont hier klassenfoto's tot zichtbaar genoegen van de jarige.

Drie keer zingen voor een 100 jarige, we doen het graag!

zie voor de heer Eggen hier
zie voor de heer Noordhuis hier

Liedboek avond
datum en tijdstip 18-10-2017 om 20:00 uur

kerkdienst met ds. G. Wiersma-Smelt, Ruinen.
datum en tijdstip 29-10-2017 om 10:00 uur

Dienst van de kerken in en rond Ruinerwold in het teken van de Reformatie
datum en tijdstip 29-10-2017 om 16:00 uur