Jubileumconcert van Con Amore Jubileumconcert van Con Amore

In een volle Hervormde Kerk op Blijdenstein werd genoten van een feestelijk concert. Organist Harry Bosma omkleedde de zang met zijn prachtige orgelmuziek. 8 Koren met een heel verschillend repertoire wisten de mensen te boeien.
Na de opening door de voorzitter Anneke van der Vaart

begonnen De Karstensanghers o.l.v. Bert Tuinman met het concert met Geef de kinderen een wereld van Dana Winner, De Herder van Tek Houkes en Die goeie ouwe tijd van Louis Davids.

Popkoor Flash o.l.v. Ron Breukelman en op de piano: Irene de Weerd zong You’ve got a friend van Carole King/Alan Billingsley, Sealed with a kiss van Bobby Vinton/Ron Breukelman en Lucky van Jason Mraz/Frank de Vreeze.

Intermezzo o.l.v. Trijnie de Boer-Pekel met op het orgel: Harry Bosma en op dwarsfluit: Lucia Meyling zong Agnes Dei van J. de Haan, Naar U gaat mijn verlangen, Heer van B. Huybers, Lob und Preiss dem Hernn van J.S. Bach en Zie, de aarde van C. van Bruggen.

Popkoor Spotlights o.l.v. Gabriëlle Vos-de Graaf en op de piano: Irene de Weerd zong Every breath you take van Sting, Eres tu van Mocedades, Avond van Boudewijn de Groot.

Vrouwenkoor NBvP Vrouwen van Nu o.l.v. Trijnie de Boer-Pekel bracht Ave Maria van F. Plojhar, Blumenlied van W.A. Mozart, begeleid op de piano door Trijnie de Boer, Samba lele van M. Schuster en Music alone shall live van D. Moore met op de dwarsfluit: Lucia Meyling ten gehore.

Gemengde Zangvereniging Woldzang, die het zonder haar dirigent Gré Huizenga moest doen maar onder leiding van Henk Pries op accordeon, zong de liederen Daor bi’j de toren, Ik had een mooie droom en Drents van J. Polling/H. Dijkstra.

Ook het Dubbelmannenkwartet Octaaf moest zonder de dirigent Harry Keyl hun liederen ten gehore brengen. De mannen vertolkten Have a nice day van Lorenz Maierhofer, And so it goes van Billy Joël, Stil van Jan Kruimink/Egbert Meyers en Aus der Traube in die Tonne van Kurt Lissman.

Het jubilerende koor N.H. Kerkkoor Con Amore o.l.v. Trijnie de Boer-Pekel met op de piano: Tieme Slomp en op het orgel: Harry Bosma zong Santo van Tore W. Aas (arr.), Veni Jesu van M. Cherubini, O, machtig God van M. Zonnenberg en Like a green tree van Jan Mulder.

Na het dankwoord van de voorzitter van Con Amore, Anneke van der Vaart, zong iedereen het lied van Daniël Lohues met de toepasselijke tekst: “We he'm allemaol baat bij muziek”.

Fantastisch zoveel zangers en zangeressen in Ruinerwold. De leden van Con Amore kregen met dit concert een fantastisch verjaardagscadeau.

(foto's tijdens concert zijn gemaakt door Henk van Netten)

Foto tijdens de voorbereiding.
De puntjes op de i.
Onze dirigente Trijnie de Boer.
Ook de dirigente van Intermezzo en Vrouwen van Nu!

Wij zien voldaan en dankbaar terug op
een prachtige zangmiddag.
Alle medewerkers hartelijk dank!

kerkdienst met Ds. J.W. Muis. Ruildienst met de Gereformeerde kerk Ruinerwold – Koekange.
datum en tijdstip 23-07-2017 om 10:00 uur

datum en tijdstip 30-07-2017 om 10:00 uur