Con Amore deed mee aan het

Trijnie de Boer - Pekel opent en houdt de hele middag de touwtjes strak in handen.

Dona Nobis Pacem door de gezamenlijke vrouwenkoren met

Alle koren met het Halleluia van Leonard Cohen met de solisten Tieme Slomp en Piet de Rover, pianiste Harmke Kloosterziel en organist Harry Bosma.

Een verslag uit Kerkespraak 2017-2 onder Con Amore

"De afgelopen periode stond vooral in het teken van het concert op 5 februari. We kijken terug op een zeer geslaagde middag waarop alle koren van onze dirigente Trijnie zich in een volle kerk van hun beste kant lieten horen. Daarbij niet te vergeten de prachtige solo-optredens en de begeleiding op piano door Harmke Kloosterziel en Tieme Slomp en op het orgel door Harry Bosma. Met het “Power of Life” liet Harry horen dat ons Van Oeckelen orgel zich uitstekend leent voor moderne orgelwerken. Inderdaad geen sprake van “een stoffige imago”. Van kerkmuziek tot popsongs klonken door de kerk. De “Vrouwen van Nu”- koren uit Uffelte, Ruinen en Ruinerwold, het  mannenkoor Brincksangers en de  gemengde koren Intermezzo en Con Amore brachten een verscheidenheid aan klanken die uiteindelijk samenvloeiden in een gezamenlijk slotoptreden met het prachtige Halleluia van Leonard Cohen. Het publiek en de zangers waren enthousiast en vol lof over de prestatie van Trijnie. Ze kan niet alleen goed dirigeren, maar zoals bewezen is ze ook fantastisch in het organiseren. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Grote klasse en voor herhaling vatbaar!"

Twee welverdiende boeketten van de 6 koren.
Op haar beurt bedankte Trijnie degenen die er mede voor zorgden dat het een prachtige middag werd.
organist Harry Bosma, pianisten Harmke Kloosterziel en Tieme Slomp, solisten Piet Rover en Tieme Slomp, de koster Tetsje Zijlstra en niet te vergeten echtgenoot Kees de Boer en haar zus en broer Hennie Slomp - Pekel en Johan Pekel.
de foto's zijn gemaakt door Tetsje Zijlstra

datum en tijdstip 26-11-2017 om 10:00 uur