Bootreis voor 80 plussers

De Hervormde Kerk organiseerde samen met de Stouwe een boottocht voor 80 plussers.
Op 10 september, 2015 om half 10, stonden 80 personen, vrijwilligers inbegrepen. klaar bij ‘t Vonder. We gingen met de bus van Ten Heuvel uit Koekange en met personenauto’s naar Meppel. Daar lag de Jan Plezier klaar zodat we meteen aan boord konden gaan, waar we werden ontvangen met koffie met gebak. We gingen richting Zwartsluis. Het weer was prachtig en zo konden we mooi ver kijken. Op een boot zie je alles eens van de andere kant. We gingen door mooie gebieden naar Hasselt waar we even moesten aanleggen omdat een ‘’Chinees’’ uit Meppel aan boord kwam met nasi en bami en alles wat daarbij hoort. Het was prima geregeld en het smaakte voortreffelijk.

Albert en Klaas uit Uffelte, een accordeonist en een ‘’trommelaar’’ met zang, vermaakten ons met hun zang en muziek. Bij Hasselt was een camping (de Agnietenberg) en daar lag ook een pont die met de hand bediend werd. We waren dichtbij Zwolle, want we zagen in de verte het gebouw van Ikea staan. Het was tijd om terug naar Meppel te varen terwijl we genoten van de thee met een lekkere koek.
Om 16.45 uur waren we weer bij het Vonder. Wat werden we verwend door de vrijwilligers. Ik denk dat ik namens alle passagiers zeg:

“hartelijk dank voor deze mooie dag en de goede zorg.”
A. F. O.

Zondagsschool
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10.00 uur

kerkdienst met ds. A. van Setten – Ruhrwiem, Ruinerwold.
datum en tijdstip 17-12-2017 om 10:00 uur